Welkom, wat leuk dat u ons heeft gevonden.

Wij zijn Gylèli-Academy, zorgopleider, bieden bedrijfsopleidingen in de zorg, opleiding tot kraamverzorgende, coaching, advies en Remedial Teaching (RT).

Kraamverzorgende met baby.jpg Slapende baby.jpg Gian zw-wt.jpg Gian - Chag.jpg De mannen.jpg 780x400fam-marks-79.jpg

Diensten van zorgopleider Gylèli-Academy

Missie

Gylèli-Academy biedt met haar expertise bedrijfsopleidingen en training voor de verplegende en verzorgende functies en beroepen. Maar ook begeleiding  bij leerproblemen, leerstoornissen, coaching en advies aan jong en oud. Gylèli-Academy streeft er naar met haar diensten bij te dragen aan de ontwikkeling van het individu. Dit door het bouwen van een sterk fundament op de (leer/ontwikkel)gebieden die aandacht behoeven. Gylèli-Academy staat open voor lerende uit alle levensbeschouwingen en culturen.

Doelstelling 

De doelstelling van opleidingsorganisatie Gylèli-Academy is bewustmaking van de sterke kanten van de lerende (jong en oud) “Succesbeleving”. Dit vanuit de gedachte: “Als de basis goed is, dan komt de rest vanzelf”. Wij geven de lerende graag inzicht in het “zelf kunnen”. 

Opleiding tot kraamverzorgende 

Bij ons kan men de Branche-erkende opleiding tot kraamverzorgende volgen.

"Het betreft een takenpakket van werkenden die in de thuissituatie de zorg voor de kraamvrouw en pasgeborene uitvoeren en de verloskundige assisteert tijdens de thuisbevalling."

Ben je geslaagd voor de opleiding, dan ontvang je het officiële landelijk, door de branche Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) erkende MBO diploma Kraamverzorgende MBO niveau 3.

Bijscholing, training en advies 

Opleidingsorganisatie Gylèli-Academy organiseert regelmatig verschillende (bij)scholingen, speciaal voor de verplegende en verzorgende functies en beroepen. Doel van deze bijscholing is het aanleren, herhalen of verbeteren van de verschillende vaardigheden. Mocht u zich daarvoor interesseren, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij maken dan een afspraak om uw wensen te bespreken.

Training/cursussen

Voor mensen zonder zorgachtergrond maar wel met interesse voor de zorg, bieden wij de volgende modulen aan:

  • Ondersteunen van de zelfredzaamheid bij het huishouden en wonen
  • Ondersteunen bij persoonlijke verzorging

Voor bedrijven

Wij bieden, naast de opleiding tot kraamverzorgende desgewenst ook training en (bij)scholing op maat voor de verzorgende beroepen binnen de organisatie, geheel volgens de wensen van de opdrachtgever.

Bijscholing, training en advies in company

  • Bedrijfsopleiding en –training
  • Coaching, training en advies

Wij geven les aan kleine groepjes van minimaal 3 tot maximaal 9 studenten. Wij hebben bewust voor deze kleine groep gekozen omdat wij het maximaal haalbare uit een gemotiveerde student willen halen. Wij gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.