Welkom, wat leuk dat u ons heeft gevonden.

Wij zijn Gylèli-Academy, zorgopleider, bieden bedrijfsopleidingen in de zorg, opleiding tot kraamverzorgende, coaching, advies en Remedial Teaching (RT).

Kraamverzorgende met baby.jpg Slapende baby.jpg Gian zw-wt.jpg Gian - Chag.jpg De mannen.jpg 780x400fam-marks-79.jpg

Aanmelden

 

Je hebt een dienstverband met een door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf, waar beroepspraktijkvorming plaatsvind. Dan dient de organisatie waar je werkzaam bent, je bij ons in te schrijven.

Als jij je zelf voor de opleiding bij ons aanmeldt dan moet je voor aanvang van de opleiding een werkplek voor de beroepspraktijkvorming hebben bij een erkend leerbedrijf. Jouw plaatsing binnen de opleiding is pas definitief wanneer jij een leer-arbeidsovereenkomst kunt overleggen.

Meer weten

Wil jij je inschrijven voor de opleiding of vraag jij je af of je aan de formele instroomeisen voldoet, neem dan contact op met onze opleidingsadviseur en hoofdopleider mw. G. Boodoe op 06-54961236 of stuur een mail info@gyleli-academy.nl. Wij geven je graag vrijblijvend advies. Je kunt je ook meteen digitaal aanmelden door het contactformulier op onze website in te vullen. 

Wachtlijst

Is de maximale groepsgrootte bereikt, dan kan je in overleg op de wachtlijst worden geplaatst. De opleiding start op verschillende data in het jaar (naargelang de aanmeldingen).

Contactgegevens

Adres:              Jan Luykenlaan 57

                        2533 JL  Den Haag

Telefoon:          06-54961236

E-mail:              info@gyleli-academy.nl 

www:                www.gyleli-academy.nl 

IBAN:               NL93INGB0008087758

kvk.nr:              58041974